Agressie vermijden, om erger te voorkomen

Agressie vermijden

Agressie vermijden is een heel belangrijk punt. Vooral voor de mensen die in een winkel werken is dit heel belangrijk. Het beste is om zelf Agressie vermijden zo rustig mogelijk te blijven. Ben jij ook zo een persoon die meteen in alle staten is, dan is een training misschien een aanrader. Hiervoor kan je het beste bij agressie-expert Harry Rijersen aankloppen. Hij heeft zelf al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en weet als geen ander hoe je een bepaalde situatie het beste aan kan pakken. Harry is in dienst bij G4S en heeft inmiddels aan vele mensen deze training gegeven. 

Het belangrijkste is om jezelf te blijven en niet meteen uit je slof te schieten. Doordat jij rustig blijft, is de kans groot dat een dief dit ook doet. Harry heeft verschillende preventie tips en deze kan je hete beste zelf lezen op de website van dit bedrijf.

Agressie vermijden, is beter dan hier midden in te komen zitten

Agressie vermijdenWij hebben een winkel met allerlei leuke producten. Veel mensen komen hier graag winkelen en het is daarom ook vaak druk. Via bewakingscamera’s proberen onze beveiligers alles onder controle te houden. Het gebeurt dan ook regelmatig dat zij iemand betrappen die spullen in de jas doet, zonder af te rekenen.

Op een dag waren de beveiligers weer aan het kijken of alles op de winkelvloer naar behoren liep. Opeens zagen zij een vrouw binnen komen. Wat meteen opviel was dat zij geen kar of mandje meenam. Niet dat dit noodzakelijk is, maar iedereen die onze winkel in loopt, komt er bepakt en bezakt weer uit. Op een gegeven moment bleef deze vrouw bij de sieraden staan en keek steeds om haar heen. Meteen de camera’s op haar ingezoomd en inderdaad ons vermoeden werd bevestigd. Wij zagen meerdere sieraden in haar zak belanden. Meteen was de beveiliger naar de ze vrouw gegaan en gaf haar een mandje in haar hand. Hij zei erbij doe de spullen hier maar in en liep weer weg. Gevolg dat deze mevrouw netjes alles heeft afgerekend aan de kassa.