http://www.aovzelfregelen.nl/arbeidsongeschiktheidsverzekering-berekenen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen is geen enkel probleem. Helemaal niet sinds ik de website van  AOVzelfregelen.nl, had gevonden. Helaas was ik er voor een aantal jaar terug er te laat achter gekomen dat ik niet verzekerd was. Wel voor diefstal en derving, maar ik was in alle drukte vergeten om aan mijzelf te denken. Als ondernemer of zzp’er ben je altijd druk met jouw bedrijf. Je wilt het liefst in korte tijd heel veel omzet maken. 

Waar ik in die tijd wel achter ben gekomen, is dat ik in zeer korte tijd helemaal geen omzet meer had. Mijn inkomen was van de ene op de andere dag nihil. arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Ga een arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf berekenen

Hoe het kwam dat ik geen inkomen meer had, had ik ook aan mijzelf te danken. Het ging in die periode goed met mijn bedrijf. Tot ik getroffen werd door een hartinfarct. Mijn bedrijf stond van de ene op de andere dag stil. Ik had geen mensen in dienst die dit op konden vangen. Gevolg dat ik helemaal geen inkomen meer kreeg. Het ergste was dat ik nooit de tijd had genomen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering zelf te berekenen, laat staan om deze af te sluiten. Gelukkig zijn wij nu tien jaar verder en heb ik alles goed geregeld. Een ezel stoot zich geen tweede keer tegen dezelfde steen, zullen wij maar zeggen.