Cleanroom laten maken voor mijn bedrijf

Een cleanroom wilde en moest ik hebben voor mijn bedrijf. Daarom ging ik opzoek op het internet naar een bedrijf die dit voor mij kon maken. Zo kwam ik terecht op de website van Denios. Dit bedrijf levert en ontwikkelt deze kamers. Zo kon ik op de website van dit bedrijf al bekijken wat zij allemaal hebben. Wat mij al opviel was dat dit standaard maten waren waar ik niks aan had. Maar deze onderneming maakt deze kamers ook op maat en ik besloot dan ook om een afspraak te maken met een van de medewerkers van dit bedrijf.

cleanroomEen cleanroom helemaal op maat gemaakt door dit bedrijf

Nadat de medewerker van Denios bij mij op het bedrijf was. Luisterde hij goed wat mijn wensen waren en bekeek de plek waar ik de kamer wilde hebben. Ook gaf deze medewerker van dit bedrijf mij een aantal tips en deze heb ik dan ook van harte aangenomen. Nu zijn de werk mannen van dit bedrijf, druk bezig met het plaatsen van de cleanroom en ik moet zeggen dat zij dit zeer netjes doen. Daarom ben ik ook zo enthousiast over dit bedrijf en raad het jullie dan ook aan.