De beste hardloop begeleiding tips!

Je loopt nog niet zo lang en je wilt je conditie verbeteren. Je wilt tegelijkertijd naar een mooi doel toewerken om een mooie tijd te lopen tijdens een hardloopwedstrijd. Je wilt je goed laten begeleiden om alles uit je voorbereiding te halen. Bij This is Running ben je aan het goede adres. De hardloopcoach ban This is Running geeft persoonlijke hardloop begeleiding voor hardlopers die willen toewerken naar de 15 km, halve marathon en marathon. Er wordt getraind op hartslag en met relatief korte duurlopen. Dit zodat de hardloper op de juiste manier naar zijn doel toewerkt.

Hardloop begeleiding van This is Running is gericht op persoonlijke begeleiding. De hardloopcoach vindt het belangrijk dat de hardloper in alle opzichten wordt begeleid. Met trainingen, maar ook buiten trainingen door af en toe contact te hebben. Zo is er begeleiding voor de 15 km, halve marathon en hele marathon. Aan de hand van het betreffende doel bepaalt de hardloper welke begeleiding hij/zij wilt. Dit is afhankelijk van de wensen en behoeften van de hardloper.

Voordat de hardloop begeleiding start wordt er gezamenlijk met de hardloopcoach een hartslagtest gedaan. Dit zodat de juiste hartslagwaardes worden gemeten, waarmee de hardloper heel bewust en gericht mee kan gaan trainen. Dit is de basis van de voorbereiding en van de mate van training. De testuitslag bestaat uit het omslagpunt, de halve marathonhartslag, de marathonhartslag en de hartslagzones. Heeft de hardloper de 15 km als doel kan hij/zij op de halve marathonhartslag trainen.

Nadat de test is gedaan kan de hardloper starten aan zijn hardloopschema. Per week doet de hardloper vier trainingen. Twee duurlopen op hartslag, een intensieve training en een korte rustige training. Bij elkaar een gevarieerd schema. Binnen de hardloop begeleiding van This is Running is wordt er samen met de hardloopcoach een gezamenlijke intervaltraining gedaan. Hiermee wordt er op een hoge hartslag getraind, waardoor de hardloper een betere VO2max krijgt en gedurende het schema sneller wordt. Ook ondersteunt This is Running de hardloper met enkele mental support meetings. Dit zodat de hardloper gemotiveerd en gepassioneerd blijft.