Goed geholpen door de fysiotherapiepraktijk Kerkrade

fysiotherapiepraktijk Kerkrade

Wat ben ik blij met de behandelingen die ik bij de fysiotherapiepraktijk Kerkrade heb gekregen. Al een zeer lange periode liep ik met een vreselijke pijn in mijn knie. Diverse keren ben ik hiermee naar de huisarts geweest, maar meer dan een bandage en de tip om het rustiger aan te doen kwam ik niet. Op een gegeven moment deed het zo een pijn, dat ik mijn knie niet meer ging buigen en dat was een foute beslissing. Want op een gegeven moment kon ik mijn knie helemaal niet meer buigen. Deed ik dat wel, dan ging ik door de grond van de pijn.

Snel een afspraak gemaakt bij de fysiotherapiepraktijk Kerkrade

Nadat ik niet meer fatsoenlijk kon lopen heb ik bij deze praktijk een afspraak gemaakt. Zij hebben bekeken wat er aan de hand was en hier een behandelplan voor gemaakt. Langzaam maar zeker leerde ik deze knie weer te gebruiken. Omdat ik een lange periode een verkeerde houding had aangenomen, heb ik deze klachten gekregen. Gelukkig is door de juiste behandeling deze pijn zo goed als verdwenen en daar ben ik enorm blij mee. Meer weten over deze praktijk en de behandelingen, bekijk dan hun website.