Lekkere wijnen

Het EK is helaas voorbij voor oranje. Dat betekent dat we niet doorgaan naar de kwart finale op het Europese toernooi. Vele balen ervan, sommige net als ik, niet uitsluitend vanwege het voetbal, maar vooral voor de gezelligheid. Ik nodig altijd mijn vrienden uit voor op de borrel, waarbij ik de lekkerste hapjes en natuurlijk de lekkerste wijnen op tafel heb staan.

Naast de oranje cake, de oranje slingers en oranje kleding had ik voor de aanstaande wedstrijd tegen Denemarken en Italië namelijk een hele leuke actie, Wesley Sneijder wijnen. Wesley Sneijder was een Nederlandse voetballer, oranje’s voor eeuwige echte nummer tien op het veld. Wesley is tegenwoordig voetbal analist. En heeft een goede smaak voor Italiaanse wijnen. In samenwerking met deze ex voetballer is er een wijnpakket samengesteld, wat perfect was geweest voor een voetbal en borrel avond.  Dit zijn high end wijnen die twee passies en twee bijzondere werelden samenbrengen. Samen met Fabio Cordella, de befaamde Italiaanse wijn zakenman, die Wesley leerde kennen in Milaan toen hij bij Internationale speelde.

En dat gaat tegenwoordig ook zo gemakkelijk! Ik hoef niet meer last minute naar de Albert Heijn, of me een uur lang laten inlichten door iemand bij de drankwinkel. Wijn bestellen online is de manier van nu. Ik heb altijd op tijd wijn in huis, en precies de wijnen die ik wil. Als ik wijn wil bestellen, dan heb ik in 5 simpele stappen mijn bestelling afgerond, en is de volgende dag de wijn al in huis! Zelfs als een bestelling niet helemaal naar wens is, dan worden deze kosteloos vervangen.

Dus niet getreurd, als we herinneren dat het niet altijd alleen om het voetbal, maar ook om de gezelligheid gaat, en de lekkere wijnen die daarbij komen, hebben we net zo’n heerlijke avond als we voor Italië zijn.