Helin

Mediteren, leer het zelf ook

Mediteren is iets dat iedereen kan leren of je nu jong bent of oud. Echter heb je hier wel de juiste leraar voor nodig. Zelf heb ik een zeer goede ervaring met nl.tm.org. Wanneer je eens op deze website kijkt, dan zal je snel zien dat je hier echt aan het juiste adres bent voor het leren van de technieken. Het is namelijk een investering in jezelf om jezelf te leren om even naar je bewustzijn te kunnen keren. Wat je zal je hier met name geestelijk echt erg goed bij gaan voelen.

Mediteren

Mediteren, ik kan niet meer zonder

Sinds ik mediteren heb geleerd en hiermee aan de slag ben gegaan om hier zo goed mogelijk in te kunnen ontwikkelen. Kan ik niet meer zonder omdat ik nu zelf ervaar wat een weldaad dit is. Ik zit stukke beter in mijn vel en ik voel me ook veel beter. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om dit bericht hier achter te laten. Omdat ik het iedereen gun om dit te leren en te ervaren. Want in ons drukke bestaan is het soms echt nodig om even tot jezelf te komen. Ik weet zeker dat wanneer je dit leest, je dit met mij eens zal zijn.