Nood aan een notaris in de buurt

Nu ik stilaan wat ouder word, wilde ik de zaken op financieel gebied wat regelen voor mijn kleinkinderen. Ik wilde niet werken met een erfenis, maar met een schenking voor de kleinkinderen. Dit omdat dit vaak veel voordeliger is voor hen op financieel gebied. Helaas ben ik er zelf niet van op de hoogte natuurlijk en dit moet je dan ook officieel laten vastleggen. Ik kende zelf geen notaris, daarom ging ik op zoek naar een notaris in Veldhoven op het internet. En op deze manier kwam ik dus ook terecht bij deze notaris.

Hoe heb ik de samenwerking ervaren?

Ik was blij dat ik deze persoon heb gevonden. Deze persoon gaf me immers veel raad over de schenking: wat ik kon doen, wat ik niet kon doen… Het heeft me zeker veel bijgebracht. Anderzijds was deze persoon ook zeer vriendelijk en eerlijk. Iets wat ik zeker en vast ook zeer belangrijk vind. Het was voor mij zeker en vast zijn geld waard. Kortom, ook op zoek naar een notaris in Veldhoven? Dan raad ik je graag deze notaris aan. Ik vond het zeker en vast de moeite waard.