Op zoek naar een vergoeding vertraging Ryanair

Ik was twee weken geleden samen met mijn zus op het internet op zoek gegaan naar vergoeding vertraging Ryanair om een bedrijf te vinden die ons hulp aan zou kunnen bieden met het verkrijgen van een vergoeding voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen.

Hulp gekregen van Airline refund

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan naar een bedrijf die ons hulp kon bieden met het verkrijgen van een vergoeding kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund. Het bedrijf heeft een erg goede website waar erg veel informatie op te vinden is.


Lage commissiekosten en erg goede service

Op de website van het bedrijf stond onder andere vermeld dat het bedrijf erg lage commissiekosten vraagt voor de dienst die ze aanbieden. ook biedt het bedrijf een super goede service aan waardoor je onder andere zelf niets hoeft te doen voor het verkrijgen van een vergoeding. We besloten daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk en goed geholpen. We hadden erg snel een vergoeding gekregen voor onze vlucht vertraging. Het bedrijf had alles geregeld dus we hoefde hier zelf niets voor te doen. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund.