Prachtige dames leren jas die alleen maar mooier wordt met de tijd!

Ik houd echt van de geur van leer, dus toen ik laatst een nieuwe jas nodig had, wilde ik graag een dames leren jas hebben! Leren jassen ruiken niet alleen lekker, maar gaan ook lang mee en slijten op een prachtige manier. Daarnaast is een leren jas ook heel leuk te combineren met jeans en sneakers, maar ook met een bloemenjurk en cowboylaarsjes!

Goede kwaliteit leer dat een mooie patina zal ontwikkelen

Leer is erg duurzaam en gaat lang mee en dat is ook zeker bij mijn dames leren jas van Versano het geval! Ik had hier al eerder een lichtbruin leren jasje gekocht en deze heeft zich echt naar mijn lichaam gevormd en ziet er nu eigenlijk mooier uit dan toen ik hem kocht. Daarom aarzelde ik niet toen ik een nieuwe jas wilde kopen. De keuze om alweer een leren jasje aan te schaffen, was direct gemaakt! Ik heb de jas nu een aantal weken en heb hem tot nu toe bijna iedere dag aan gehad. Het liefst ga ik er ook mee slapen, want hij zit echt enorm lekker! Ik kan niet wachten tot dit jasje ook een patina gaat ontwikkelen en het leer een eigen karakter gaat krijgen, want bij leren jasjes geldt: hoe ouder, hoe beter!