Topdag door het inhuren van verhuisbedrijf voor mijn verhuizing in Zoetermeer

Het inhuren van een verhuisbedrijf voor mijn verhuizing in Zoetermeer was echt een schot in de roos. In de loop der jaren heb ik heel veel meubels in mijn huis staan. Dat is namelijk mijn hobby; ik hou van oude antieke meubels die ik overal op de kop tik. Toch waren het nu wel heel veel meubels bij elkaar om te gaan verhuizen. Dat kon ik mijn vrienden en familie natuurlijk niet aan doen. Dus had ik besloten om dit uit te besteden. Ik had eerst even gebeld en uitgelegd wat voor spullen ik allemaal heb, dat was geen enkel probleem. Dat gesprek vooraf, dat gaf mij een heel goed gevoel. Ik keek met een gerust hart uit naar de verhuizing.

Prima verlopen

Op de verhuisdag zelf ging het heel soepel. Aardige gasten, werken goed door maar hebben ook tijd voor een praatje. Het voelde als een feestje deze verhuizing. Ik had mijn handen vrij om mensen rond te leiden in mijn nieuwe huis en om de meubels direct goed neer te zetten. Dat is ook wel heel fijn. Diezelfde avond nog had ik het gevoel alsof alles al stond zoals ik wilde. Echt prima bedrijf dit. Heel blij mee!