Uitzendbureaus Rotterdam

Zoekt u een baan en heeft u tot nu toe nog geen succes gehad bij grote uitzendbureaus in Rotterdam? Dit komt omdat u bij grote bureaus vaak snel uit het oog verdwijnt wanneer je niet elke dag langs gaat. Bij Personeelsdiensten Hoeksche Waard is dit niet het geval, hier gaat het bedrijf voor een zeer persoonlijke benadering.
De inschrijving verloopt bij ons al direct persoonlijk, uw cv wordt goed bekeken. Echter is een cv alleen een samenvatting van uw werkervaring maar niet van uw persoonlijkheid. Bij PDHW kijken ze verder dan alleen naar het cv. PDHW wil erachter komen wat jouw vaardigheden, interesses en wensen zijn. Zo kan het bedrijf de juiste werkgever voor u matchen. 

Enorm geholpen door Uitzendbureaus Rotterdam

Voordat ik me inschreef bij FDHW had ik veel moeite met het vinden van een baan. Ik stond bij velen grote bureaus ingeschreven. Dit had echter geen succes. Nadat ik me bij PDHW had ingeschreven had ik bijna direct een match. PDHW hield bij het gehele proces goed en persoonlijk contact. Ik ben nu werkzaam bij een leuke en goede werkgever. Door PDHW is er niet alleen naar mijn cv gekeken maar ook naar mijn persoonlijkheid. Dit heeft mij deze baan bezorgd. Ik raad aan om gebruik te maken van de diensten van Personeelsdiensten Hoeksche Waard

Voor meer informatie klik hier.