vloertegels 80x80

Vloertegels 80×80 gekocht

Vloertegels zijn een goede oplossing voor een klassieke of moderne look. Vloertegels van 80×80 cm zie je vooral in grote huizen en kamers, maar juist in kleinere ruimtes kan je deze tegels prima gebruiken. Kleinere tegels worden veel toegepast om patronen te maken en hierdoor een speels effect te bereiken. In een kleine kamer zorgt dit ervoor dat de kamer nog kleiner lijkt. In een grote kamer geven vloertegels van 80×80 cm een majestueus effect, terwijl een kleine kamer juist een stuk groter lijkt.

Kies een goede leverancier

vloertegels 80x80

Jan van Erp kan je helpen met de juiste keuze vloertegel. Want behalve de maat van de tegels moet je ook beslissen wat voor soort tegel je kiest. Kies je bijvoorbeeld een houtlook, betonlook of marmerlook? Alle soorten hebben hun eigen charme en bepalen hoe goed je kamer er uiteindelijk uit komt te zien.

En wat heb je nog meer voor ideeën? Wil je vloerverwarming, altijd behaaglijk, of wil je de grotere tegels afwisselen met een patroon van kleinere tegels?Met vestigingen in Schijndel, Born, Eindhoven en Kaatsheuvel heeft Jan van Erp veel kennis voorhanden, kom eens langs of neem contact op via ons contactformulier.