Webshop voor online helm kopen

Online een helm kopen is natuurlijk ideaal. Je kunt rustig de opties vergelijken, de keuze is groter en je kunt veilig online betalen. Toch zijn er een aantal zaken om op te letten bij de keuze voor de juiste webshop. Zo biedt www.scooteronderdelenshop.com je een aantal voordelen en zekerheden waarmee je betrouwbaar een nieuwe helm kunt kopen online. Op deze pagina lees je waar je allemaal rekening mee moet houden.

Je kunt elk type helm kopen in de webshop van www.scooteronderdelenshop.com, bekijk direct het complete assortiment!

Veilig online winkelen

Hoewel de tijd van het Wilde Westen bij online shops een beetje voorbij is, zijn er nog steeds webshops die niet compleet voldoen aan jouw wensen. Veiligheid van betalen is bijvoorbeeld erg belangrijk, zorg ervoor dat er standaard betaalopties aanwezig zijn zoals iDeal met jouw eigen bank, of creditcard. Ook is AfterPay steeds vaker een optie, dan betaal je pas na ontvangst. Er zijn ook steeds meer winkels die je met PayPal online laten betalen. Let wel op het slotje in de adresbalk, daarmee weet je dat de website geverifieerd is. Je ziet dit bijvoorbeeld op www.scooteronderdelenshop.com.

Passen en meten

Je kunt bij een helm kopen online niet eerst passen, dat zien klanten soms als een nadeel. Toch kun je heel nauwkeurig de juiste maat helm kiezen door gebruik te maken van de maattabel. Bij een helm kopen via www.scooteronderdelenshop.com bekijk je eerst de maattabel om jouw helmmaat te bepalen. Scooter helmen worden namelijk in verschillende maten geleverd. Meet de omtrek van jouw hoofd op twee centimeter boven de wenkbrauwen en controleer de maat die hierbij hoort. Dat is dus heel eenvoudig!

Welke helm kopen?

Een flitsend kleurtje of een mooie sticker is allemaal leuk en aardig, maar jouw rijgedrag bepaalt welke van deze drie helmen je moet kiezen:

  • Voor een optimale bescherming op lange afstanden moet je zeker een integraal helm kopen. Opzetten en afzetten kost iets meer tijd, maar dat is die extra veiligheid meer dan waard.
  • Als je vaak tussenstops maakt is een systeemhelm misschien meer iets voor jou. Je kunt het vizier opklappen waardoor je niet steeds de helm hoeft af te zetten. Je mag overigens niet met opgeklapt vizier rijden. Dit wordt ook wel de “bezorgers helm” genoemd.
  • Voor een beetje bescherming met optimaal zicht en gehoor is een jet helm kopen wellicht voor jou de oplossing. De veiligheid is wat minder omdat er geen kinbescherming aanwezig is, het is wel de ideale helm voor stijlvolle ritten op een Italiaanse Vespa scooter in het weekend.

 

Accessoires voor scooter helmen

Je kunt bij www.scooteronderdelenshop.com niet alleen helmen kopen, maar ook accessoires zoals een optioneel vizier voor jet helmen of een warme muts voor lange ritten in de winter. Je kunt in deze webshop niet alleen jouw nieuwe helm kopen, je vindt hier eigenlijk alle onderdelen voor je scooter. Dat is uiteraard heel handig, zo hoef je niet voor elk artikel weer een andere winkel te bezoeken!

Bekijk direct welke scooter helm bij jou past via de www.scooteronderdelenshop.com online winkel.