Een windscherm van glas gekocht

Een goede vriendin van mij heeft een restaurant. En omdat de zomer weer voor de deur staat is het terras weer open. Alleen kom er nooit veel mensen op haar terras. Mijn vriendin wil haar terras graag wat mooier maken. Ze schakelde mij in voor hulp omdat ze wist dat ik wel weet wat voor leuke dingen je kan halen en waar. Uiteraard wilde ik helpen en ik ben opzoek gegaan. Na een tijdje zoeken kwam ik op iets uit waarvan ik nog niet had gehoord. Namelijk een windscherm glas. Een windscherm is iets wat je vaker ziet bij terrassen maar kan je ook in je eigen tuin plaatsen.

Een erg mooi terras is het resultaat

Ik had deze windschermen gevonden op een website genaamd xterior-windschermen.nl. Dit bedrijf verkoopt niet alleen windschermen maar ook zonwering, parasollen en nog meer. Ik vertelde dit aan die vriendin van mij en haar leek het ook een goed idee. We spraken af om samen te kijken of het daadwerkelijk iets was voor haar. Ze kwam al snel iets tegen wat haar aansprak en ze wilde al meteen contact opnemen om een bestelling te plaatsen. Een paar dagen later hielp ik met het opzetten van de windschermen. Het resultaat was top. Haar terras zag er nu al een stuk beter uit. En ze kreeg al positieve reacties van de klanten. Lijkt jou een windscherm met glas ook wel wat? Dan ben je bij dit bedrijf bij het juiste adres.